Training Rouwzorg

U bent met uw naam, mail- en websiteadres opgenomen in het verwijsbestand ‘uitvaartverzorging’. Voor het verbeteren van de dienstverlening aan de bezoekers, wordt het verwijsbestand uitgebreid met zoekcriteria. Op dit formulier kunt u aangeven onder welke criteria u gevonden wilt worden.

Wanneer u continuering van uw gegevens in het verwijsbestand wilt (1), vragen wij u om dit formulier zorgvuldig in te vullen en ons toe te zenden zodat wij uw gegevens in het verwijsbestand kunnen aanvullen.

Wilt u liever niet meer opgenomen worden in het verwijsbestand, dan kunt u dat ook met dit formulier laten weten. Wij zullen uw gegevens dan als nog uit het verwijsbestand verwijderen.

Alvast onze dank voor uw medewerking.

(1) Voor continuering van uw gegevens in het verwijsbestand vragen wij een jaarlijkse bijdrage van € 85,-- per jaar voor cliënten en een jaarlijks bijdrage € 150,-- per jaar voor relaties die geen gebruikmaken van onze diensten. 


(*) Verplichte velden

 

 

 


U ontvangt een mailbevestiging met gewenste mutaties op het door u opgegeven E-mailadres.

Vele uitvaartverzorgers bieden hun klanten als relatiegeschenk onze Gids voor nabestaanden' aan. Deze gids is in 2010 geheel vernieuwd en bestaat nu uit twee delen: ‘Wat te regelen na een overlijden’ en ‘Verlies, verdriet en veerkracht’.

 

Na een overlijden moet er vaak veel geregeld worden. Dit kan voor nabestaanden onrust en onzekerheid met zich meebrengen. Als uitvaartverzorger kunt u uw klanten hierbij ondersteunen met behulp van het dienstenpakket van het Landelijk Steunpunt Verlies. Naast de ‘Gids voor nabestaanden’ biedt het LSV sinds 2011 ook nabestaandenzorg-pakketten aan. Sinds 2012 kunnen nabestaanden op onze website hun persoonlijke Checklist na een overlijden invullen.

Dit is een testpagina