Training Rouwzorg

Uitvaartverzekeraars spelen in op de behoeften van nabestaanden door hun product uit te breiden met Nabestaandenzorg. Uitbreiding van uw dienstverlening met nabestaandenzorg heeft grote voordelen. U creëert acquisitiemogelijkheden bij bestaande verzekerden, terwijl u tevens een hoger profijtelijk marktsegment bereikt. U kunt Nabestaandenzorg inkopen bij het Landelijk Steunpunt Verlies. Ons aanbod biedt de volgende keuzemogelijkheden:

  • Basispakket nabestaandenzorg:
    Steun bij praktische zaken (op orde brengen van de administratie, adreswijzigingen, leegruimen van het huis)

  • Standaardpakket nabestaandenzorg:
    Steun bij praktische zaken (zie basispakket) en steun bij het regelen van de nalatenschap (regelen van beschikkingsbevoegde, ondersteunen van beschikkingsbevoegde bij financiële, fiscale en familierechtelijke zaken)

  • Uitgebreid pakket nabestaandenzorg:
    Steun bij praktische zaken (zie basispakket), steun bij het regelen van de nalatenschap (zie standaardpakket) en emotionele steun (begeleiding bij het omgaan met het verlies en het creëren van een nieuwe toekomst).

Het LSR maakt gebruik van gekwalificeerde Nabestaandenconsulenten (zakelijke steun) en Rouw- en verliesbegeleiders (emotionele steun). Continuïteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Dat was ook de eis van NUVEMA Uitvaartverzekering, met wie we in 2011 de eerste LSR/NUVEMA-nabestaandenzorgovereenkomst hebben afgesloten. 


Hebt u belangstelling voor onze Nabestaandenzorg-pakketten en wilt u een offerte? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.