Op dinsdag 7 februari doen we een boekje open over onze opleidingen bij de Academie Steun bij Verlies (LSV) te Amersfoort.

Wil je meer weten over onze opleiding Rouw en Verlies of de populaire Training Rouwzorg, dan ben je dinsdag 7 februari van harte welkom bij onze LSV Open Dag te Amersfoort.

Snuffel vrijblijvend rond en luister naar de praktijkervaringen van andere studiegenoten, kom in contact met onze docenten of vraag naar de opleidingsvoorwaarden. Speciaal voor de fijnproevers hebben we 7 februari een speciale kennismaking met de populaire Training Rouwzorg en een bijzondere Zoom sessie als bijscholing. Naast een toelichting op het trainingsprogramma, accreditatie en stapbudget maak je onder meer kennis met het troostgesprek en bemoedigingsgesprek.

Ben je werkzaam in de psychosociale hulpverlening en ben je gericht op de wisselwerking tussen cliënt en zijn/haar omgeving, ben je opgeleid in oplossingsgerichte methoden en technieken, dan zijn deze opleidingen zeker een goede aanvulling op je eigen ontwikkeling in de rouwzorg.

Op onze Open Dag pagina hebben we alles kort en bondig uiteengezet en je kunt gelijk reserveren. Wij adviseren je wel snel te beslissen, want de Open dagen van het LSV worden altijd druk bezocht. Klik hier voor meer informatie en reserveer vandaag nog. We doen graag een boekje voor je open.