Harriëtte Modderman heeft afgelopen jaren voor de LSV Academie de functie vervuld van opleidingsmanagers en procesbegeleider. Harriëtte heeft aangegeven dat ze haar functie, vanaf 1 juli dit jaar, neer zal leggen. Harriëtte gaat, in contact met haar cliënten en dicht bij huis in Drachten, haar eigen praktijk ‘Minskenwurk’ verder uitbouwen. Gelukkig blijft Harriëtte wel als gastdocent verbonden aan de LSV Academie.

Harriëtte heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de accreditatie van de Post-Hbo opleiding Rouw en Verliesbegeleider. Het is aan haar te danken dat CPION - de onafhankelijke accreditatie organisatie voor de Post-HBO opleidingen in Nederland - onze opleiding een 9 plus met een griffel gegeven heeft. Tevens heeft Harriëtte als procesbegeleider meerder opleidingsgroepen begeleid.  Harriette is voor de LSV Academie van onschatbare waarde geweest. Het was een feest om met Harriëtte samen te werken; verbindend, oog voor detail, communicatief zijn slechts enkele woorden die de samenwerking met Harriëtte typeren.

De LSV Academie was afgelopen zes jaar sterk gericht op het ontwikkelen van lesprogramma’s. De komende jaren zal het accent komen te liggen op het uitdragen van deze visie, naast het verzorgen van onze gekwalificeerde (Post-HBO) opleidingen.

Vanaf deze plek bedankt de LSV Academie Harriëtte van harte voor haar betrokkenheid en inzichten en wensen haar het allerbeste voor de verdere ontwikkeling van ‘Minskenwurk’.