Auteur: Elmer Hendrix

2017, Het Noorderlicht

ISBN nummer: 9789492331380 

Prijs: € 27,95

 

Zinnen die de ziel raken is geschreven voor begeleiders van systeemopstellingen. Dit boek kan ook gebruikt worden voor hen die zichzelf of anderen op zielsniveau wil laten raken. 

 

Zinnen die de ziel raken

Elmer Hendrix heeft met grote zorgvuldigheid, helende zinnen die gebruikt kunnen worden in systemische opstellingen, uitgewerkt. Behalve de helende zinnen geordend naar dynamieken, heeft Hendrix ook 16 opstellingen uitgewerkt zodat de lezer kan zien hoe hij de zinnen zelf toepast. In het laatste hoofdstuk zijn een aantal meditaties opgenomen. 

Dit boek is een onmisbaar antwoord op een grote leemte in de literatuur tot nu toe in (familie) opstellingen werk en van grote toegevoegde waarde. Dit boek biedt een keur aan suggesties voor passende zinnen voortkomend uit praktijksituaties en nog veel meer dan dat. Het laat haarfijn zien waar de impasse in een systeem zit en welke gesproken tekst nodig is om dit weer in beweging te kunnen brengen. Een helder, duidelijk en praktisch (studie)boek, niet alleen voor systemisch werkenden, maar voor eenieder die inzicht wil krijgen in de wetmatigheden van systemisch werk en daar voor zichzelf of met anderen aan wil werken. Een rijk boek, met groot vakmanschap geschreven voortkomend uit een jarenlange ervaring met de materie.