Auteur: Mieke de Bruin

2018, Uitgeverij Het Boekenschap

ISBN nummer: 9789492723369 

Prijs: € 27,99

 

Een reis door het verlies heen. In dit boek brengt Mieke de Bruin verborgen verlies aan het licht. Daarmee ontvangt diegene die een betekenisvol verlies heeft geleden, opnieuw de vrijheid om het leven aan te gaan.

 

Verborgen verlies

Rouw komt in je wonen of je je verzet of niet. Ontkenning (vermijden) van rouw veroorzaakt verborgen verlies. En zo raak je jezelf kwijt. Met dit boek kun je leren hoe je je verliezen recht kunt aankijken en de pijn kunt doorleven, zodat je jezelf weer terugvindt. Eindelijk bevrijd en in vrede met jezelf. Wat een vooruitzicht! Ondanks alle verlies, er blijft altijd zoveel om van te houden.

Op hartverwarmende wijze onderbouwt de schrijfster de weg naar herstel met een originele en diepgaande visie op bestaande modellen uit de wereld van rouw. Door de persoonlijke insteek kun je dit boek heel goed gebruiken om zelf met je verliezen aan de slag te gaan, waarbij de website www.verborgenverlies.nl je extra kan ondersteunen.

Mieke de Bruin is medeoprichter het Centrum voor Verborgen Verlies. Als ervaren coach en trainer en is ze gids voor haar klanten bij hun reis naar herstel en vrijheid.