Nalatenschap

Als de uitvaart voorbij is, moet er veel worden geregeld, zoals bijvoorbeeld: het afhandelen van de nalatenschap, de financiën en belastingzaken, de woning. Sommige dingen moet u zelfs al voor de uitvaart regelen. Als u dat wilt, kunt u veel hiervan zelf doen. Om u op weg te helpen, hebben wij een vragenlijst ontwikkeld. Als u deze vragen beantwoordt, ontvangt u daarna een overzichtelijke actielijst. Uitgebreide informatie over wat er allemaal geregeld moet worden, kunt u vinden in onze Gids voor nabestaanden. Deze Gids maakt onderdeel uit van de box ‘Zorgzame nazorg’. Vraag ernaar bij uw uitvaartondernemer.


ZAKELIJKE CHECKLIST

Om het gemakkelijker te maken, hebben wij voor u een vragenlijst ontwikkeld. Na het beantwoorden van de vragen ontvangt u een overzichtelijke, op uw situatie toegesneden actielijst. In de actielijst vindt u de paginanummers uit de Gids voor verdere toelichting en voorbeelden.

GIDS VOOR NABESTAANDEN

Als u deze zaken het liefst zelf wilt regelen, dan kunt u gebruikmaken van de Gids ‘Wat te regelen na een overlijden’. De Gids geeft een praktisch en compleet beeld van wat er geregeld moet worden. De Gids maakt onderdeel uit van de box ‘Zorgzame nazorg’. Vraag ernaar bij uw uitvaartondernemer. Mocht hij deze box of Gids niet hebben, dan kunt u ze webshop bestellen.