Op woensdagavond 17 januari doen we van 18.00 uur tot 20.30 uur een boekje open over onze Training RouwZorg bij de Academie Steun bij Verlies (LSV) te Amersfoort.

Wil je meer weten over de populaire Training Rouwzorg, dan ben je woensdag 10 januari van harte welkom bij onze LSV Open Avond te Amersfoort.

Snuffel vrijblijvend rond en luister naar de praktijkervaringen van andere studiegenoten, kom in contact met onze docenten of vraag naar de opleidingsvoorwaarden. Speciaal voor de fijnproevers hebben we 10 januari een speciale kennismaking met de populaire Training Rouwzorg. Naast een toelichting op het trainingsprogramma, accreditatie en stapbudget maak je onder meer kennis met het troostgesprek en bemoedigingsgesprek.

Ben je werkzaam in de psychosociale hulpverlening en ben je gericht op de wisselwerking tussen cliënt en zijn/haar omgeving, ben je opgeleid in oplossingsgerichte methoden en technieken, dan zijn deze opleidingen zeker een goede aanvulling op je eigen ontwikkeling in de Rouwzorg.

Op onze Open Avond pagina hebben we alles kort en bondig uiteengezet en je kunt gelijk reserveren. Wij adviseren je wel snel te beslissen, want de Open dagen van het LSV worden altijd druk bezocht. Klik hier voor meer informatie en reserveer vandaag nog. We doen graag een boekje voor je open.