Digitale ondersteuning

U hebt van uw uitvaartorganisatie het handige boekje "Wat te regelen na een overlijden" ontvangen. Bij dat boekje hoort een gratis digitale ondersteuning (checklist en e-book) die u helpt om een actielijst op te stellen (op uw persoonlijke situatie afgestemd). De digitale ondersteuning bespaart u tijd en (extra) notariskosten.

 

Gratis aanvraag verificatiecode:


Na het invoeren van het postcodegebied van uw dierbare en de geschatte afstand vanaf het woonadres klikt u op "Zoek uw uitvaartverzorger in ons bestand". Wij presenteren u opvolgend een lijst met uitvaartorganisaties. Klik op de button "Ontvang Code" achter de regel van de uitvaartorganisatie van wie u het boekje ‘Wat te regelen na een overlijden’ ontvangen hebt. De verificatiecode wordt U na het ingeven van uw persoonlijke gegevens automatisch binnen enkele minuten per mail toegestuurd. Uw uitvaartorganisatie ontvangt eveneens een bevestiging van uw aanvraag.

 

Zoek binnen verwijsbestand


NB. Het kan zijn dat uw uitvaartorganisatie niet voorkomt in de selectielijst. Uw uitvaartorganisatie maakt dan geen gebruik van onze digitale service.
Wilt u toch gebruikmaken van de digitale ondersteuning? Ga dan naar onze webshop < hier> om alsnog een verificatiecode te kunnen aanschaffen. Wilt u als uitvaartverzorger in ons LSV-bestand opgenomen worden, neem dan contact op met onze helpdesk. 

Steun bij verlies
info@steunbijverlies.nl
033-461 68 86

Development & Copyrights www.hun.nl