Voor een onderzoek naar rouw en werk zoekt het onderzoeksbureau Panteia mensen die in de afgelopen twee jaar een partner of kind zijn verloren.

Panteia is een onafhankelijk onderzoeksbureau en doet in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid onderzoek naar hoe werknemers en werkgevers omgaan met rouw op het werk. Zij zoeken mensen die willen meewerken aan een interview over de persoonlijke ervaringen hiermee.

Bent u bereid mee te werken aan een gesprek over uw ervaringen met de rouw, de eventuele invloed daarvan op uw werk en de ondersteuning die u daarbij wel of niet heeft gekregen? Het interview vindt telefonisch of via videobellen plaats (op basis van uw voorkeur). Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Bij deelname aan een interview krijgt u een cadeaubon ter waarde van 20 euro.

Stuur om deel te nemen een e-mail aan Jacqueline Steenwijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van Panteia. Geef in uw mail svp aan wie u heeft verloren en laat u uw telefoonnummer en e-mailadres achter, dan neemt Panteia mogelijk binnenkort contact met u op voor het inplannen van het interview. Namens Panteia alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!