Auteur: Lory Wagenaar-Feringa 

Uitgever: 2018, Uitgeverij van Warven 

ISBN: 9789492421531 

Prijs: € 16,95--

 

'Voor wie verloren heeft en zoekt' is bedoeld voor iedereen die een dierbare verloor en een steuntje in de rug kan gebruiken. In het boek vind je herkenning van de vele onbekende gevoelens die je als nabestaande overspoelen.

 

Voor wie verloren heeft en zoekt

‘Voor wie verloren heeft en zoekt' is een hartverwarmend en uiterst zinvol boek dat prettig en vlot leest. Lory Wagenaar, die een achtergrond heeft in het onderwijs, heeft een zeer communicatieve manier van vertellen, waardoor wat ze betoogt onmiddellijk bij de geïnteresseerde lezer binnenkomt. Een boek als reisgids voor de zoekende in dat lastige schemergebied van verlies en rouw.

 

Marinus van den Berg (pastor/geestelijk verzorger in hospice Laurens Cadenza Rotterdam); 

Dit is een boek met veel erkenning en herkenning voor rouwenden. Het boek kan voor hen een gesprekspartner zijn. De dagboekpassages gaan over de waarde van de liefde. Het is een dagboek over unieke liefde, zoals liefde kan zijn. In het beschouwende deel krijgt de lezer waardevolle gedachten en ervaringen aangereikt.

 

Marcel Olde Rikkert (hoogleraar geriatrie, Radbouwumc, Nijmegen): 

Dit boek weet bij velen een snaar te raken. We zijn in een tijd gekomen waarin we gemiddeld langer en gelukkiger leven dan ooit. Tegelijkertijd zijn we meer dan ooit bezig met levenseinde en rouw. Dit boek geeft een doorleefd beeld van hoe inspannend en hoe mooi het kan zijn wanneer je ook het hoofdstuk na het afscheid samen met je dierbare kunt schrijven. Het boek geeft je vele waardevolle aanbevelingen.

 

Prof. dr. Anne van der Meiden (theoloog en communicatiewetenschapper): 

Een boek vol waarheid, mooie passages en gedachten, herkenbaar en goed geschreven.